Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
- Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι στους 50°C. Ετοιμάζετε περίπου 200 ml βρεφικό γάλα (π. χ. HiPP 2 ΒΙΟ COMBIOTIC®) .
- Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (24 g) κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο .
- Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γά λα στη σκόνη της κρέμας και ανακατεύετε.
- Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα με φρούτα
Βράστε 100 ml νερό και κρυώστε το στους 50°C* περίπου. Προσθέστε * μεγάλες κουταλιές (12 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε.
Προσθέστε 100 g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε.
Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα.
Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό ** σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση.
Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C* περίπου.
Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με Μπανάνα & Κακάο σε ένα μπολ.
Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε.
Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα.
Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
* Για ιδανική διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά καυτό νερό για την παρασκευή της κρέμας
** Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για μείωση της περιεκτικότητας πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο που είναι κατάλληλο για τα παιδιά!