Δυνατότητες προετοιμασίας κρέμας βρώμης με ρύζι μετά τον 4ο μήνα:
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
22g κρέμα βρώμης με ρύζι Hipp + 18,8g γάλα σε σκόνη (π.χ. Hipp 2 Bio Combiotic) + 200ml νερό
- Βράζετε τα 200ml νερό και τα αφήνετε να κρυώσουν περίπου μέχρι τους 50oC.
- Βάζετε σε ένα βαθύ πιάτο 18,8g γάλα σε σκόνη και 22g (3-4 κουταλιές της σούπας) κρέμα βρώμης με ρύζι Hipp. Προσθέστε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.
- Ανακατέψτε την κρέμα μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με προσθήκη φρούτων χωρίς γάλα
- Βράζετε 100ml νερό και αφήστε το να κρυώσει μέχρι να φτάσει περίπου τους 50oC.
- Τοποθετήστε σε ένα πιάτο 2 κουταλιές της σούπας (11g) κρέμα βρώμης με ρύζι Hipp. Προσθέστε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατεύετε.
- Προσθέστε μισό ποτήρι (περίπου 95g) φρούτα Hipp και ένα κ.γ. ελαιόλαδο. Ανακατέψτε την κρέμα μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
- Βράζετε σε ένα σκεύος 100ml πλήρες γάλα + 100ml νερό. Αφήνετε να κρυώσει έως ότου φτάσει σε θερμοκρασία περίπου 50oC.
- Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (22g) κρέμα βρώμης με ρύζι Hipp. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατέψτε.
- Προσθέστε στο μίγμα ένα κ.γ. ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Αφήνετε την κρέμα μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία.